Træfældning udføres på hele Sjælland
– Få et gratis tilbud!

Træfældning bør først og fremmest udføres af en professionel, som ved hvad han har med at gøre. En faglært gartner er uddannet til at foretage træfældning, så der ikke sker skader på mennesker eller omkringliggende ejendomme.

Der kan være mange grunde til, at man ønsker et træ fældet. Det sker, at et træ bliver så stort, at de er til gene eller fare for dets omgivelser. Og så kan det være hensigtsmæssigt at tage træet ned, inden der sker ulykker.

Ved træfældning skæres træet ned i sikkerhedsmæssigt forsvarlige bidder. Kun ved særlige tilfælde og hvor pladsen tillader det, er det muligt at foretage den lidt actionprægede fældning, hvor et stort træ får lov at falde i sin fulde længde.

Træfældning med stor sikkerhed

Hvad mange ikke ved er, at træer reagerer meget forskelligt ved fældning. Et træ er en stor levende organisme og det kræver års erfaring og viden at forudse, hvordan træet opfører sig, når man begynder at skære i det.

Faktisk er træfældning kategoriseret til noget af verdens farligste arbejde og vi tilråder på det kraftigste, at man altid får en fagmand til at løfte opgaven, så der ikke sker ulykker.

Når vi udfører træfældning medbringer vi det nødvendige sikkerhedsudstyr og afspærrer som nødvendigt.

Hos Gartnerhave.dk er vi medlem af Danske Anlægsgartnere. Det er din sikkerhed for, at vores folk er kompetente til at løfte opgaven. Uanset hvor stort dit træ er.

Vi er forsikret op til 12 mio.

Pris på træfældning

Forud for en træfældning foretager vi altid en besigtigelse af træet, dets sundhedsmæssige tilstand og ikke mindst de omgivelser træet står i. Det gør vi for at kunne forudse så mange ting som muligt . Og for at undgå skader på eventuelt omkringliggende bygninger og materiel.

Når vi har besigtiget træet, giver vi gerne et uforpligtende tilbud på at at fælde dit træ.

Vi giver også gerne en pris på at skære træet op for dig, hvis du f.eks. ønsker at tørre det og senere bruge til til opvarmning i din brændeovn.

Kontakt os gerne for at aftale en besigtigelse.

Få tilbud på dit haveprojekt

Vi giver gerne tilbud på hvordan vi kan gøre din havedrøm til din drømmehave. Send os en mail, så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Fra havedrøm til drømmehave

Vi gør din havedrøm til virkelighed - uanset hvad drømmen er. Det er kun fantasien, der sætter grænser og hvis du mangler inspiration, er vi klar med kreative ideer til indretning og rådgivning om materialevalg.

Kontakt os til en uforpligtende snak om dit haveprojekt.

Badebroer

Havepleje

Belægning og fliser

Træfældning