Beskæring af træer

Beskæring af træer er nødvendigt for at dine træer får de bedst mulige vækstvilkår. Når dine træer passes rigtig godt, kan de vokse sig store og flotte. Og du kan nyde dem i mange år.

Et frugttræ skal beskæres for at give luft og lys til frugterne. Resultatet af beskæringen ses tydeligt på udbyttet af frugter – og størrelsen bliver bedre.

Når frugttræet beskæres korrekt, slipper man for mange plantesygdomme, som trives i den skyggefulde og tætte vækst, hvor der ikke kommer lys og luft.

Det kræver erfaring og viden at beskære et træ, så kronen stadig fremstår flot og naturlig, så vær forsigtig, hvis du forsøger selv.

Kontakt os gerne for tilbud på beskæring af dine træer.

Hvorfor beskæring af træer og buske

Beskæring af træer og buske foretages for at rydde op i plantens opbygning. Herved fjernes man grene, som er uhensigtsmæssige for vækst og frugtsætning.

Når man beskærer en plante, er det vigtigt, at man beskærer rigtigt, så man efterfølgende ikke bemærker, at planten er beskåret.

En korrekt beskæring sikrer vækst og fremme hos dine planter i mange år og det er en god investering for din have.

Styning af træer

Hvis et træ er blevet for stort i kronen og f.eks. stjæler for meget lys fra dit hus, kan du reducere størrelsen på kronen. Princippet er det samme som når man beskærer mindre træer og buske, men man lægger vægt på at få en symmetri i træet, så træet stadig står rank og flot.

Styning foregår enten fra lift, stige eller ved klatring i træets krone. Det kræver uddannelse og bør foretages af fagfolk med korrekt sikkerhedsudstyr.

Bemærk, at det er forbundet med stor sikkerhedsfare at beskære store træer, hvorfor vi på det kraftigste anbefaler, at man får en fagmand til at tage sig af opgaven.

Kontakt os for at tale med en professionel anlægsgartner til beskæring af dine træer.

En professionel anlægsgartner

Brug altid en fagmand til styning og fældning af dine træer, så du er sikker på et godt resultat. En professionel anlægsgartner er uddannet og har den nødvendige ekspertise, så dine træer og buske får den bedste behandling og står flot i mange år.

I tilfælde af uheld eller skader er fagmanden forsikret op til 12 mio. kroner.

Få tilbud på dit haveprojekt

Vi giver gerne tilbud på hvordan vi kan gøre din havedrøm til din drømmehave. Send os en mail, så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Fra havedrøm til drømmehave

Vi gør din havedrøm til virkelighed - uanset hvad drømmen er. Det er kun fantasien, der sætter grænser og hvis du mangler inspiration, er vi klar med kreative ideer til indretning og rådgivning om materialevalg.

Kontakt os til en uforpligtende snak om dit haveprojekt.

Badebroer

Havepleje

Belægning og fliser

Træfældning