Havepleje og gode råd om grønt vedligehold

Det er ingen selvfølge, at din have trives. Man skal se på sine planter som hvilke som helst andet organisk liv. Det skal passes og plejes og have noget sundt at leve af. Ligesom os mennesker. Dine planter trives bedst, hvis de har de rigtige vilkår som næringsrig jord, masser af lys og luft, og lidt gødning.

Vi tilbyder vedligeholdelse af haver og grønne områder, hvor vi sikrer, at havens planter har gode vækstbetingelser samtidig med, at vi giver dem en professionel behandling ved beskæring og løbende opmærksomhed.

Professionel gennemgang af din have

Måske holder du selv af at gå i haven, men savner inspiration og viden om plantehold, beskæring og vedligehold.

Du kan booke os til en professionel gennemgang af din have, hvor vi sammen kigger dine træer og planter igennem, så du kommer på rette vej med vedligehold af din have. Du får grundlæggende viden om beskæring, så du har mulighed for selv at give din have professionel pleje.

Få tilbud på dit haveprojekt

Vi giver gerne tilbud på hvordan vi kan gøre din havedrøm til din drømmehave. Send os en mail, så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Fra havedrøm til drømmehave

Vi gør din havedrøm til virkelighed - uanset hvad drømmen er. Det er kun fantasien, der sætter grænser og hvis du mangler inspiration, er vi klar med kreative ideer til indretning og rådgivning om materialevalg.

Kontakt os til en uforpligtende snak om dit haveprojekt.

Badebroer

Havepleje

Belægning og fliser

Træfældning