Om Gartnerhave.dk

Gartnerhave.dk er din professionelle anlægsgartner. Vi udfører alle typer anlægsgartner opgaver og beskæftiger udelukkende faglærte folk, så vores arbejde kan leve op til normerne for Danske Anlægsgartnere.

Som anlægsgartner er rådgivning en vigtig del af vores arbejde. Vi hjælper vores kunder til at vælge de rigtige materialer og den bedst mulige indretning af uderummet.

Virksomheden forhandler badebroer og flydebroer til ethvert behov. Vi leverer håndværk med høj faglighed og indfrier kundens ønsker med fokus på god dialog.

Vi har et fast og mangeårigt samarbejde med andre håndværkere, så vi kan til hver en tid levere totalløsninger og føre dit haveprojekt helt til dørs.

Fra havedrøm til drømmehave

Det vigtigste i ethvert projekt er, det skal være en god oplevelse for kunden. Dit haveprojekt er forbundet med en masse drømme og det er som regel også en stor investering.

Vi har fokus på at forventningsafstemme og inddrage kunden, hvis der skal træffes beslutninger undervejs. Det er vigtigt for os at gøre din havedrøm til din drømmehave.

Få tilbud på dit haveprojekt

Vi giver gerne tilbud på hvordan vi kan gøre din havedrøm til din drømmehave. Send os en mail, så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Fra havedrøm til drømmehave

Vi gør din havedrøm til virkelighed - uanset hvad drømmen er. Det er kun fantasien, der sætter grænser og hvis du mangler inspiration, er vi klar med kreative ideer til indretning og rådgivning om materialevalg.

Kontakt os til en uforpligtende snak om dit haveprojekt.

Badebroer

Havepleje

Belægning og fliser

Træfældning