Anlægsgartner

Anlægsgartner faget dækker over en lang række fagspecifikke kompetencer, som sikrer dig det smukkeste haveanlæg og de bedste vækstmuligheder i din have.

Hos Gartnerhave.dk er vi medlem af Danske Anlægsgartnere, og det er blot en af dine garantier for, at vi udfører kvalitativt arbejde. Vores arbejdsstyrke består alene af faglærte og dedikerede folk, som brænder for arbejdet med det grønne rum.

Din havedrøm, vores kompetencer

Det er først og fremmest din havedrøm, der er i fokus, når du kontakter os til en anlægsgartner opgave. Sammen tager vi en grundig dialog om hvilke ønsker du har. Og vi taler om hvordan haven skal benyttes.

Måske ønsker du en klassisk have med bede fulde af smukke blomster. Eller måske ønsker du noget enkelt som er let at vedligeholde, så pasning af din have ikke kommer til at tage al din tid.

Som anlægsgartner er det vores opgave at guide dig sikkert igennem alle de valg, der skal tages, så du til sidst kan sætte dig i din have og nyde, at din havedrøm blev til virkelighed.

Planter og materialevalg

En stor del af arbejdet med at indrette din nye have handler om valg af materialer og planter. Alle sammen er det valg, der samlet giver din have præcis det udtryk, som du drømmer om.

De rette materialer skal imødekomme formålet med din have. Hvis haven skal være egnet til børn og børnebørn, rådgiver vi dig omkring de materialer, som er beregnet til det.

Som anlægsgartner kommer vi med gode ideer til hvordan du kan bruge planter og naturlige materialer til at skabe læ og hyggelige kroge. Alt sammen for at du kan få flest mulige hyggelige timer i din have.

Hvad koster en anlægsgartner?

Prisen på dit haveprojekt afhænger af dine ønsker. Gartnerhave.dk udfører både enkle og meget pompøse haveprojekter.

Vi giver meget gerne et uforpligtende prisoverslag på at gøre din havedrøm til virkelighed. Og vi indgår også gerne i en dialog om hvad vi kan hjælpe dig med indenfor et givent budget.

Kontakt os allerede i dag, hvis du går med en havedrøm i maven.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Få tilbud på dit haveprojekt

Vi giver gerne tilbud på hvordan vi kan gøre din havedrøm til din drømmehave. Send os en mail, så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Få tilbud på dit haveprojekt

Vi giver gerne tilbud på hvordan vi kan gøre din havedrøm til din drømmehave. Send os en mail, så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Fra havedrøm til drømmehave

Vi gør din havedrøm til virkelighed - uanset hvad drømmen er. Det er kun fantasien, der sætter grænser og hvis du mangler inspiration, er vi klar med kreative ideer til indretning og rådgivning om materialevalg.

Kontakt os til en uforpligtende snak om dit haveprojekt.

Badebroer

Havepleje

Belægning og fliser

Træfældning