Haveservice

Haveservice udføres af vores professionelle gartnere. Din have får de bedst vækstvilkår og bliver tilset af folk, der ved, hvad de har med at gøre.

Haveservice kan købes ad hoc, hvis din have bare er vokset dig over hovedet. Eller du kan lave en fast abonnementsordning med os. Så kommer vi på faste tidspunkter og udfører det ønskede havearbejde.

Hækkeklipning

Haveservice kan bl.a. være hækkeklipning. Vi klipper og trimmer din hæk, så den står flot og lige. Vi sørger for at behandle den, så den får de bedst mulige vilkår for at vokse sig tyk og tæt.

Hækkeklipning udføres af fagfolk, og vi tager selvfølgelig haveaffaldet med, når vi kører. Så slipper du for oprydning, men kan blot nyde det flotte resultat.

Hos Gartnerhave.dk er vi medlem af Danske Anlægsgartnere. Og vi er uddannet i at varetage dine planter bedst muligt.

Græsslåning

Lad os varetage pasningen af din græsplæne. Så bliver den klippet med faste intervaller og vi kan også tilbyde at gøde og pleje din græsplæne. Det er alt sammen muligt, når hos Gartnerhave.dk.

Med et haveservice abonnement, kan du nyde en nyslået, grøn græsplæne uden bekymringer.

Pris på haveservice

Vi giver gerne et uforpligtende tilbud. Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har særlige opgaver, som du ønsker at vi skal kigge på med henblik på at give dig en pris.

Prisen på din ordning afhænger af hvor stor din have er, og hvor meget du ønsker hjælp til.

Kontakt os for en pris på haveservice af din have.

Få tilbud på dit haveprojekt

Vi giver gerne tilbud på hvordan vi kan gøre din havedrøm til din drømmehave. Send os en mail, så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Fra havedrøm til drømmehave

Vi gør din havedrøm til virkelighed - uanset hvad drømmen er. Det er kun fantasien, der sætter grænser og hvis du mangler inspiration, er vi klar med kreative ideer til indretning og rådgivning om materialevalg.

Kontakt os til en uforpligtende snak om dit haveprojekt.

Badebroer

Havepleje

Belægning og fliser

Træfældning