Belægning og fliser

Belægning og fliser er med til at understrege havens konturer og skabe et naturligt flow i havens indretning. Med gennemtænkt indretning af stier og terrasser, skaber vi de rum i haven, som danner rammen om de mange gode stunder, som haven gerne skulle indbyde til.

Intet understreger havens linjer som en smuk belægning i velvalgte materialer. Vi rådgiver dig om fliser og belægningsmønstre, så du opnår det udtryk og den stil du ønsker i din have.

Udover at være et dragende indslag i haven, har belægning et praktisk formål. Velanlagte stier og terrasser gør det nemt at komme rundt, når roserne skal besigtiges med en kop kaffe i hånden. Eller du skal i gang med den store omgang havearbejde.

Fliser og materialevalg

Der findes mange forskellige typer belægning. Sten, fliser, klinker og forskellige typer sand. Det rette materialevalg har stor betydning for havens samlede udtryk og der er også anvendelsen at tage højde for.

Hos Gartnerhave.dk møder du professionelle anlægsgartnere med mange års erfaring. Vi hjælper ikke bare med at udtænke en genial løsning til netop din have. Vi rådgiver dig, så du vælger de fliser og den belægning, som imødekommer dine ønsker for både stil og formål.

Kontakt os allerede i dag for et uforpligtende prisoverslag på din nye belægning.

Belægning og nye trends

Der sker hele tiden en masse indenfor design af belægning. Nye designs på fliser og belægningssten præger et marked med stor efterspørgsel fra kræsne kunder. Når drømmehuset er på plads, vil vi også have et smukt uderum til årets lyse stunder.

Gartnerhave.dk er medlem af Danske Anlægsgartnere og vi har en stor berøringsflade i branchen. Vi holder os opdateret på de seneste trends, så vi altid kan vejlede dig bedst muligt.

Hvis du savner kreative ideer til fliser og sammensætning, så belægningen står mål med havens øvrige udtryk, er det os du skal have fat i. Vi ved, at det skal være en fryd for øjet at træde ind i haven, når man kommer hjem efter en lang dag.

Når vi er færdige i din have, er du ikke i tvivl om, at det er en professionel anlægsgartner, der har sat præg på din have, og det bliver en sand fornøjelse at invitere gæster til de hyggelige sommeraftener.

Kontakt os allerede i dag for et uforpligtende prisoverslag på din nye belægning.

Anlæg en trappe i haven

Med de rette materialer og et godt fundamentarbejde, kan du anlægge den smukkeste trappe i din have. Brug trappen som en praktisk foranstaltning, når du skal rundt på din ejendom. Og nyd samtidig, at trappen har en dragende effekt i dit samlede havebillede.

En trappe i haven kan anlægges med forskellige typer fliser og belægning. Det vigtigste er først og fremmest, at fundamentet er professionelt udført, så regn og andet hårdt vejr ikke får trappen til at skride og til sidst falde sammen.

Gartnerhave.dk udfører trapper i haven. Ofte i forbindelse med belægning af fliser på f.eks. en terrasse. Men vi kan også udforme en trappe som selvstændigt projekt.

Få tilbud på dit haveprojekt

Vi giver gerne tilbud på hvordan vi kan gøre din havedrøm til din drømmehave. Send os en mail, så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Få tilbud på dit haveprojekt

Vi giver gerne tilbud på hvordan vi kan gøre din havedrøm til din drømmehave. Send os en mail, så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Fra havedrøm til drømmehave

Vi gør din havedrøm til virkelighed - uanset hvad drømmen er. Det er kun fantasien, der sætter grænser og hvis du mangler inspiration, er vi klar med kreative ideer til indretning og rådgivning om materialevalg.

Kontakt os til en uforpligtende snak om dit haveprojekt.

Badebroer

Havepleje

Belægning og fliser

Træfældning